Missie

SEE Network wil de beweging naar een duurzamere wereld versnellen door het verbinden en activeren van professionals met duurzame ambities. In ons netwerk delen wij ervaringen en kennis en inspireren daarmee de professional op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. 

Dit doen we onder andere door elkaar elk kwartaal te ontmoeten op een SEE Network event met inspirerende sprekers en de terugkerende Bee-Hive Netwerk Game. Ook organiseren we met regelmaat workshops.

Scroll naar onder voor meer informatie en om lid te worden.

Upcoming events 

2020

Ook in 2020 zijn er weer genoeg mogelijkheden om samen te komen, te netwerken en samen plannen te maken voor een duurzamere wereld. De voorlopige agenda ziet er als volgt uit:

SAVE the DATE

Donderdag 26 november | SEE What a circular transformation demands
Wat hebben klimaat, circulaire ontwerp en grondstoffenverbruik met elkaar gemeen? Op 26 november vindt het derde (digitale) event van 2020 plaats! Bestel hier je kaarten!

impressie events

SEE

17.09.20 // take aways //SEE what talent can do!

Op donderdag 17 september vond het event "SEE what talent can do!" plaats.  Weet jij al waar je kracht nou écht ligt en hoe je dit kan gebruiken om de transitie naar een duurzamer bedrijfsleven te versnellen? Tijdens dit event gingen de deelnemers aan de slag met het vinden van je talent. Het maakt daarvoor niet uit of je binnen een corporate, NGO, social enterprise of als zelfstandige werkt. Als gastspreker daagden Yvette van Dok en Karen Kammeraat van Briljante Onderneemster en Annick Schmeddes van Sustainable Talent de deelnemers uit om hun talent in te leren zetten binnen hun vakgebied.
 
Key take-aways

- Talent is iets waarmee je geboren bent en waarvan je je vaak niet bewust bent
- Weten wat je talent is geeft focus.
- Talent is en belangrijke bron van inspiratie en creativiteit
- Talent kan in verschillende vormen en posities worden ingezet!

1/3

SEE

what we do

visie

SEE the change,
be the change

Wil je ook lid worden van ons netwerk?

En net als wij de transitie naar een duurzamere wereld versnellen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe SEE Creators die positieve impact willen maken. Je wordt al SEE Creator voor € 25 per jaar. De contributie wordt ingezet ter ondersteuning van het netwerk en om minimaal 3 events per jaar te organiseren. Als lid kun jij deze netwerkevents gratis bijwonen. Ook online brengen wij je in contact met andere duurzame smaakmakers. Als SEE Creator word jij digitaal voorgesteld aan de andere leden en ben je onderdeel van een waardevol netwerk van ruim 1500 professionals met duurzame ambities. Leuk als je ook aansluit.

SEE you!

Typisch SEE | Beehive-game

Naast verhalen, tips en ervaringen van onze sprekers is er tijdens onze events ook volop ruimte om te netwerken met elkaar. Dus ben jij nog op zoek naar iemand die jou kan helpen met jouw volgende stap, een interessante opdracht of nieuwe baan in de aanbieding heeft of wil jij juist jouw expertise aanbieden of ervaringen uitwisselen - doe dan mee aan de Beehive game.Zo halen we het meeste uit dit waardevolle netwerk van professionals met duurzame ambities!

Aanmelden als SEE Creator

follow us

1

Verbinden

Met SEE Network willen wij eraan bijdragen dat de wereld weer een beetje mooier wordt. Daarom verbinden wij graag zoveel mogelijk bevlogen professionals die ieder op een eigen manier bezig zijn met duurzaamheid, social entrepreneurship, positieve impact maken of de

betekeniseconomie verder vormgeven. Op pragmatische en relativerende wijze. Wij stellen leden actief aan elkaar voor via onze online social community, selecteren relevante content en bijeenkomsten en zien elkaar minimaal 3 keer per jaar bij eigen events.

2

Inspireren

De professional die zijn of haar vaste baan opzegt om zelf een social enterprise te beginnen, de sustainability manager die de organisatie ervan overtuigt om haar kernproduct of dienst te verduurzamen of de marketingmanager die het voor elkaar krijgt om de marketingstrategie van het bedrijf helemaal in lijn te krijgen met de CSR principes. Wat beweegt ze, hoe kregen ze het voor elkaar? Maar ook: met welke beren op de weg hadden zij te maken?

Wij houden van echte verhalen en inspireren elkaar het liefst door open en realistisch te zijn over onze dromen. Om er zo voor te zorgen dat het niet alleen bij dromen blijft!

3

Activeren

Met SEE Network willen we duurzame zaken voor elkaar krijgen! Door beweging te creëren in verschillende sectoren en professionals toegang te bieden tot relevante kennis én een breed netwerk van gelijkgestemden. We discussiëren en ontmoeten elkaar tijdens informele inhoudelijke events en organiseren regelmatig challenges om extra aandacht te vestigen op duurzame initiatieven. #plasticsoup #minimalism #consiousconsumer

SEE you

Onze netwerkorganisatie van professionals wil de beweging naar een duurzamer bedrijfsleven versnellen en vergroten. Het Social Enterprise Empowerment (SEE) Network heeft inmiddels een aanhang van zo’n 1.500 professionals, die in hun werk actief bezig zijn met het thema duurzaamheid in talloze sectoren en bij ondernemingen van iedere omvang.

SEE the news

© 2023 by TAKETALK. Proudly created with Wix.com

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
SEE Lifestyle Bal