© 2023 by TAKETALK. Proudly created with Wix.com

1/2

Let's SEE what 2020 will bring

SAVE THE DATE - Heb jij al goede voornemens voor het nieuwe jaar?
Laat je donderdag 30 januari inspireren op de Nieuwjaarsborrel van SEE Network met talks van twee powervrouwen die ieder op hun eigen manier willen bijdragen aan een meer duurzame toekomst.


Roanne van Voorst, antropoloog van de toekomst en  schrijfster van 'Ooit aten we dieren' deelt haar visie over hoe onze eetgewoontes hoogstwaarschijnlijk radicaal zullen veranderen als gevolg van de klimaatcrisis. En Cindy van Rees - Sustainable Graphic Design & Photography neemt ons mee in haar Tiny tips that shake the world. Het belooft ongelogelijk interessant én gezellig te worden.

Hoe wil jij 2020 in?

Wat voor duurzame keuzes maak jij op zowel zakelijk als persoonlijk vlak?

Reserveer je agenda alvast en start het nieuwe jaar fris, omringd met gelijkgestemden duurzame smaakmakers.

Praktische informatie
Locatie: The Student Hotel, Amsterdam West (Jan van Galenstraat)
Tijden: 19.00 - 22.00 uur

Toegang: gratis voor leden van SEE Network

10 euro voor niet-leden (early bird tot 1 januari). Met 1 consumptie inbegrepen.

SEE you!

SEE keynotes

20190417-Only-buy-the-single-bananas-new
cindy van rees zoom
ooit-aten-we-dieren-roanne-van-voorst
Roanne van Voorst
20190511-Give-plants-instead-of-bouquets
20190417-Only-buy-the-single-bananas-new
cindy van rees zoom
ooit-aten-we-dieren-roanne-van-voorst
Roanne van Voorst
20190511-Give-plants-instead-of-bouquets

Roanne van Voorst

Schrijver. Podcaster. Spreker. Antropoloog van de toekomst. Het meeste van haar werk gaat over klimaatveranderingen, duurzaamheid, milieubewust leven, de toekomst van onze wereld en andere dingen die haar aan het hart gaan. Zo onderzoekt haar nieuwe boek 'Ooit Aten We Dieren' bijvoorbeeld de toekomst van onze wereld in het tijdperk van wat zij de post-eiwit revolutie noemt. Ze voorspelt dat de volgende generatie vol ongeloof en schaamte zal terugkijken op wat wij, hun voorouders, op ons bord hadden liggen.
 

Cindy van Rees

Cindy van Rees is duurzame fotograaf en oprichtster van online duurzaam lifestyle platform Tiny tips that shake the world. Cindy onderneemt vanuit het verlangen om haar kennis en kunde in te zetten om een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld.Tijdens het event vertelt Cindy hoe wij allemaal de wereld kunnen shaken, zelfs wanneer duurzaamheid niet onze topprioriteit in het leven is. Over het belang van een positieve mindset, onze rol en hoe de kleinste dingen een katalysator voor verandering kunnen zijn. En daarnaast, vertelt Cindy je waarom je na haar talk nooit meer op dezelfde manier bananen zal kopen.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon